Kalmarbilder.se

Bilder från Kalmar och Öland

Bilder Vårruset Kalmar 2024

Bilder Vårruset Kalmar 2024

Fotografering vid Vårruset 2024 i Kalmar: En Färgsprakande Upplevelse

Vårruset, Sveriges största motionsturné, gjorde en efterlängtad comeback år 2024 och firade sitt 35-årsjubileum. Hundratals damer samlades för att springa, jogga eller promenera 2,5 eller 5 km. Stämningen var fantastisk när deltagarna kämpade sig fram genom den grönskande naturen.

Som fotograf hade jag privilegiet att bevittna och dokumentera detta energifyllda evenemang. Här är några höjdpunkter från Vårruset 2024 i Kalmar:

  1. Startskottet: Deltagarna samlades vid startlinjen, redo att ge allt. Färgglada tröjor, glada ansikten och en gemensam vilja att delta och ha kul.
  2. Loppet: Banan slingrade sig genom Kalmar, med vackra vyer och glada hejarop längs vägen. Deltagarna sprang för hälsan, för gemenskapen och för att stödja en god sak.
  3. Målgången: Efter att ha kämpat sig igenom loppet nådde deltagarna mållinjen. Glädjen och stoltheten i deras ögon var tydlig. De hade klarat det!
  4. Fikastunden: Efter loppet samlades deltagarna för en välförtjänt fikastund. Solen sken, och gröngräset blev en perfekt plats att njuta av en picknick tillsammans med vänner och lagkamrater.
  5. Det öppna bildarkivet: Jag hade äran att fotografera runt 800 bilder under evenemanget. Dessa bilder finns nu tillgängliga i det öppna bildarkivet. Här kan deltagarna återuppleva sina prestationer och de glada ögonblicken från Vårruset.

Sammanfattningsvis var Vårruset 2024 i Kalmar en dag fylld av gemenskap, motion och glädje. Jag är tacksam att jag fick vara en del av det och dokumentera dessa minnesvärda ögonblick.

>>Se bilder Vårruset Kalmar 2024 här

Bilder Vårruset Kalmar 2024

Bilder Vårruset Kalmar 2024

Bilder Vårruset Kalmar 2024

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

© 2024 Kalmarbilder.se

Tema av Anders Norén