Kalmarbilder.se

Bilder från Kalmar och Öland

Bilder Smedby BOIK – Nybro IF 220430

Bilder Smedby BOIK – Nybro IF 220430

Fotbollsderby i division 4 mellan Smedby Boik och Nybro IF. Spelarna i ett av lagen hade bett mig vara på plats och givetvis försöker jag vara det om jag kan. Smedby är ett lag som jag har fotograferat några gånger tidigare men nu var det ett tag sedan. Gamla storlagen Nybro IF som på senare år fått svårare att rekrytera spelare visade dock att man fortfarande kan. Seger med 0-1 för de rödvita. En jämn match med många ”kapningar”. En del var dock lite tveksamma…

Alltid lika trevligt att besöka gamla bostadsorten Smedby och jag vet att en del följer min verksamhet på sociala medier. Hoppas ni kommer bli nöjda med bilderna. Dela gärna så att fler kan hitta bilderna. Så kanske det blir ett nytt besök framöver.

Smedby BOIK – Nybro IF 220430 – Fototjänster i Kalmar – Öppet bildarkiv (bildbank.online)

Bilder Smedby BOIK – Nybro IF 220430
Bilder Smedby BOIK – Nybro IF 220430

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

© 2022 Kalmarbilder.se

Tema av Anders Norén