Kalmarbilder.se

Bilder från Kalmar och Öland

Bilder Kalmar HC – Mariestad BOIS 211228

Bilder Kalmar HC – Mariestad BOIS 211228

Mellandags hockey i Kalmar Sportcentrum och mat mellan Kalmar HC och Mariestad BOIS. Kalmar HC som nya i allettan sammanhang mot ett Mariestad som har varit med förr på denna nivå. Kalmar HC med en mittenplacering ot ett Mariestad som ligger i tabellens nedre regioner. Det skulle visa sig bli en lång kväll då matchen inte avgjordes innan nionde straffen och det var bortalaget (med gamla Nybro Vikings bekantingen Hernell) som drog längsta strået.

Har sett Mariestad BOIS flera gånger tidigare mot andra lag och det känns som om årets lag inte kanske tillhör de vassaste man sett. Men när man skulle bevaka en ledning i tredje såg man att laget hade mer rutin än hemmalaget. Kalmar lyckades dock få till en reducering med drygt 3 minuter kvar och hade till och med en man mer sista periodens slutminut och i förlängningen med mer mål blev det inte. Straffar är alltid ett lotteri och här var det Mariestad som var starkast.

Få ge en eloge till Kalmars funktionärer och personal som tog Covid restriktionerna på allvar och såg till att man fick den plats som man ville ha för fotograferingen, på ett säkert sätt. Sedan efter att ha tillbringat vintern utomhus och fotbollsfotografering så är det skönt att komma in i värmen igen.

Bilder från matchen blev det många. Se dem i länken nedan.

Bilder Kalmar HC vs Mariestad BOIS 28 dec 2021 se du här

Bilder Kalmar HC – Mariestad BOIS 211228
Bilder Kalmar HC – Mariestad BOIS 211228
Bilder Kalmar HC – Mariestad BOIS 211228

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

© 2022 Kalmarbilder.se

Tema av Anders Norén