Kalmarbilder.se

Bilder från Kalmar och Öland

Bilder Kalmar FF – Sundsvall 221106

Kalmar FF – Sundsvall 221106

Sista matchen på Guldfågeln Arena 2022. Kampen om fjärde platsen i fotbollsallsvenskan mellan Kalmar FF och AIK när Sundsvall kom på besök. Och den kampen gick till Kalmar FF som slutade fyra i allsvenskan efter segern hemma mot Sundsvall med 4-0. Det var aldrig spännande: Kalmar FF dominerade matchen och bjöd både på ett straffmål (hur kunde man fått straff nu när det varit så många gånger tidigare utan) och några fina strutar i övrigt.

På läktarna kom Sundsvall med två tappra själar som givetvis finns med på bild. Läktarkampen började aldrig. I halvtid blev Jens Nilsson invald i Wall of Fame. Helt givet val. Finns eget album med bilder från detta.

Lite svårfotograferat utomhus i november då ljuset inte räcker till. Spelarna rör sig snabbt i Kalmar FF… Bilder från matchen i länken nedan. Och egna album med Jens Wall of Fame samt album med bilder efter att pipan visslat för sista gången i allsvenskan 2022.

Nytt album testas som kommer att ersätta det gamla av kostnadsskäl. Hoppas det inte är för mycket buggar nu vid systembytet.

Kalmar FF – Sundsvall 221106 Bildbank Fototjänster i Kalmar (fototjansterkalmar.com)

Kalmar FF – Sundsvall 221106
Kalmar FF – Sundsvall 221106
Kalmar FF – Sundsvall 221106

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

© 2022 Kalmarbilder.se

Tema av Anders Norén