Kalmarbilder.se

Bilder från Kalmar och Öland

Bilder Kalmar FF – Landskrona BOIS 210214 träningsmatch

Bilder från Kalmar FF – Landskrona BOIS 210214 träningsmatch

Det är tätt mellan besöken på Gastens konstgräs under februari 2021. Efter körkortsfotografering i fotostudion var det raka vägen ut till Gasten och träningsmatchen mellan Kalmar FF och Landskrona. Kalmar FF som blandat och gett under sina två första matcher lyckades inte slå tillbaka ett bra spelande Landskrona. Förlust med 0-2 efter en som vanligt bra avslutning men sämre start.

Skönare väder att fotografera idag. Solen gjorde att en hel del publik lämnat sin käraste där hemma för att istället ägna sig åt sin andra kärlek, fotboll och Kalmar FF. Det märks att ett nytt spelsystem skall sättas i bruk. Det är lite taffligt men stundtals se man tendenser till något som är större än förra årets spel. Låt det ta lite tid så kommer det blir roligare framöver.

Det blev ett antal bilder från matchen som nu finns i bildbanken. Sol och hårda kontraster är inte fotografernas önskeväder men skönt att slippa förra gångens snöoväder. Och kul att se att Svenska Fans fotograf åter var på plats för lite småsnack mellan bilderna.

Bilder från matchen mellan Kalmar FF och Landskrona se du i bildbanken

Bilder från Kalmar FF – Landskrona BOIS 210214 träningsmatch
Bilder från Kalmar FF – Landskrona BOIS 210214 träningsmatch

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

© 2021 Kalmarbilder.se

Tema av Anders Norén