Kalmarbilder.se

Bilder från Kalmar och Öland

Bilder Kalmar FF – Halmstad BK 240504

Bilder Kalmar FF – Halmstad BK 240504

Säsongspremiär för mig på Guldfågeln och fotbollsallsvenskan 2024. Andra uppdrag har satt stopp för besök men när Kalmar FF mötte Halmstad BK var det dags att ta med kameran och åka till arenan. Kom rätt tidigt till matchen men ännu tidigare hade ett stort antal fans kommit för att från Sydostkurvan sjunga och heja fram spelarna redan under uppvärmningen. Varmt mottagande. Varmt och skönt var det även för oss besökare då maj bjöd på en varm och skön dag.

En match som började med förhoppningar för att snabbt sjunka igen efter 2 snabba Halmstadmål. 1-2 på tavlan och jag tänkte ett tag att ingen kommer att vilja se bilderna. Halmstadklacken sjöng ”Kalmar åker ut i år” och ja de kanske hade rätt. Men sen kom målexplosionen i andra halvlek och Kalmarspelarna såg gladare och piggare ut. Klacken sjöng som aldrig förr och det tidigare kortpassningsspelet hade nu kompletterats av långbollar som hotade mer än tidigare spel.

Detta var matchen där Kalmar FF bytte målvakt. ”Vi älskar Kindberg” skanderade klacken redan upp uppvärmningen. Tyckte för en stund synd om Brolin som stod jämte och lyssnade.

Bilder från matchen finns i länken nedan:

>>Bilder Kalmar FF – Halmstad BK 240504 se du här

Bilder Kalmar FF – Halmstad BK 240504

Bilder Kalmar FF – Halmstad BK 240504

Bilder Kalmar FF – Halmstad BK 240504

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

© 2024 Kalmarbilder.se

Tema av Anders Norén