Kalmarbilder.se

Bilder från Kalmar och Öland

Bilder Kalmar City BK – Hossmo BK 211009

Bilder Kalmar City BK – Hossmo BK 211009

Säsongens sista match i fotbollens division 4. Tvåan Kalmar City BK mot tredan Hossmo BK. Två lag som alltid spelar bra fotboll och har en del fans på matcherna. Så även idag på en för dagen i sol och vindstilla konstgräsplan på Bergaviks IP. En hel del publik på plats. Många från Hossmo.

Känns konstigt att säsongen nu är slut. Och att inte få ta firarbilder på ett Kalmar City BK som gå upp en division. I år var Lindsdal snäppet bättre men en 2:a plats efter dagens 3-3 är fullt godkänt.

Några reflektioner från matchen från en icke expert. Det var några hands som missades av domaren. Från båda lagen. Det hördes även en del svordomar och andra nedsättande saker från plan som kanske borde stannat i huvudet och inte förmedlats ut. Skärpning. Annars en bra och spännande match att titta på. Att den fick avslutas med en skada på Kalmar City BK målvakt Elliot och en Hossmospelare var tråkigt. Att inte ambulansen kunde komma in pga låst grind var så där. Hoppas det finns bättre beredskap till nästa säsong. Kunde tagit närbilder på de skadades ansikte, men jag är ingen sådan fotograf. Däremot finns det ett antal andra bilder som jag hoppas du kommer att gilla att titta på.

Se bilderna från Kalmar City BK – Hossmo BK 9 oktober 2021 här

Ett stort tack till Kalmar City BK för att jag få fortsätta att följa er. Att bli erbjuden kaffe direkt när man kommer är bara en sådan liten sak som gör att man känner sig välkommen när man kommer till en match. Återkommer gärna nästa säsong också.

Bilder Kalmar City BK – Hossmo BK 211009
Bilder Kalmar City BK – Hossmo BK 211009
Bilder Kalmar City BK – Hossmo BK 211009

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

© 2021 Kalmarbilder.se

Tema av Anders Norén