Kalmarbilder.se

Bilder från Kalmar och Öland

Bilder FC Kalmar U – Sillhövda AIK 220115

Bilder FC Kalmar U – Sillhövda AIK 220115

Äntligen fick jag en lucka i mitt bokningsschema som passade bra med FC Kalmar Ungdom och hemmamatch. Lördagseftermiddagen ägnades i Kalmar Sportcentrums D-hall och matchen mot Sillhövda AIK från Blekinge. Första gången man fick fotografera FC Kalmar U och första gången som man fotograferade i D-hallen.

Resultatmässigt var Sillhövda en klass bättre. Kändes som om FC Kalmar U levde kvar i förra matchen mot Kalmar FF där man gjorde en bra insats. Här var man inte alls med i början och siffrorna sprang i väg. Det blev bättre på slutet då man fick in några fina mål. Eller var det Sillhövda AIK som slog av på tempot?

Det var helt otroligt vilket intresse det finns just nu i Kalmar för Futsal. När de alltid trevliga arrangörerna började kolla om det fanns fler platser kvar ja då var det trots avspärrade sektioner en hel del folk som tittade. Med en speaker i högform (aldrig trivs så bra som idag enligt läktarfolk) som fick i gång publiken trots stora siffror i baken. Hattrick och röda kort var annars en del av upplevelsen. Det var mycket adrenalin bland de unga spelarna men det blev aldrig fult ute på plan.

Som enda media på plats så är det trevlig att kunna visa upp glädjen som ändå fanns på plan, oavsett om man vann eller inte. ”Jag vill ju spela” som FC Kalmars utvisade spelare sa innan han försvann in i kulverten. Vi var många på läktarna som också vill se FC Kalmar U spela. Vi är nog många som lär återkomma!

Se bilderna FC Kalmar U – Sillhövda AIK 220115 här

Bilder FC Kalmar U – Sillhövda AIK 220115
Bilder FC Kalmar U – Sillhövda AIK 220115
Bilder FC Kalmar U – Sillhövda AIK 220115

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

© 2022 Kalmarbilder.se

Tema av Anders Norén