Kalmarbilder.se

Bilder från Kalmar och Öland

Bilder FC Kalmar – Söder Futsal 211219

Bilder FC Kalmar – Söder Futsal 211219

Det har blivit mycket Futsal i helgen med först FC Kalmar dams tre matcher i lördagen och nu FC Kalmar herrmatch mot Söder Futsal under söndagen. Men Futsal är kul att titta på, det är uppskattade bilder med många besök och delningar. Och även lite försäljningar.

Över till matchen. Efter Eketorps förlust skulle FC Kalmar vid seger med x antal mål vara nya serieledare. Något som även Kalmars speaker informerade om i början av matchen. Kanske inte det bästa att sätta den pressen på spelarna. Tabellplacerade jumbon Söder Futsal var ingen mums bit. Både undertecknad och besökare på läktaren blev imponerade av Söders förmåga att hålla siffrorna nere till att börja med. Det var först sista 10 minuterna av matchen som det drog iväg, och serieledarna är nu från Kalmar.

Det känns som om man har gett upp lite när man kommer med 2-3 avbytare. Har sett det många gånger förr. Skall tillgången till spelare på bortamatcher avgöra serien? Ynka 300 besökare. Fina siffror för andra lag men i Kalmar är vi vana vid mera. Futsal är en sport som inte liknar någon annan. Publiken kommer inte alltid till start utan droppar in lite under hela första halvlek. Skumt.

Många bilder som vanligt. Finns bildspelsknapp för dig som inte vill växla manuellt.

Se bilder från FC Kalmar vs Söder Futsal 19 dec 2021 här

Bilder FC Kalmar – Söder Futsal 211219
Bilder FC Kalmar – Söder Futsal 211219

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

© 2022 Kalmarbilder.se

Tema av Anders Norén