Kalmarbilder.se

Bilder från Kalmar och Öland

Bilder Färjestadens GOIF dam – Sjöstaden DFF 240509

Bilder Färjestadens GOIF dam – Sjöstaden 240509

Färjestadens GOIF dam är ett lag jag brukar besöka och fotografera 1-2 gånger per säsong. Idag var det debut för 2024. Förhoppningsvis inte den sista då damfotboll är trevligt och följa och fotografera och det brukar ofta vara uppskattat. Idag var det match mellan Färjestadens GOIF dam – Sjöstaden DFF från Karlskrona. Det brukar av någon konstig anledning vara just Sjöstaden som är på besök när jag har varit det. Mer en slump än planerat.

Då detta inte är en fotbollsblogg skall jag inte analysera matchen. De tidigare möterna mellan Färjestadens GOIF dam – Sjöstaden har oftast slutat med vinst för gästerna. Idag var Färjestaden helt överlägsen målmässigt men spelmässigt bjöd gästerna bra motstånd, framförallt i första halvlek.

Trevligt med sol och en hel del folk på plats. Och Färjestaden brukar alltid ha en av de bästa kioskerna.

I veckan gick min trotjänare till kamera sönder för gott. Testade därför två andra kameror (ja jag har några att ta av) som aldrig har fotat fotboll tidigare. Finns lite att finslipa men hoppas att ni gillar bilderna. Som vanligt ingen inloggning eller pluspaket. Bara in och se bilderna. Möjlighet till bildköp för att stödja fortsatt fotografering av lokal sport.

>>Bilder Färjestadens GOIF dam – Sjöstaden 240509 se ni här

Bilder Färjestadens GOIF dam – Sjöstaden 240509

Bilder Färjestadens GOIF dam – Sjöstaden 240509

Bilder Färjestadens GOIF dam – Sjöstaden 240509

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

© 2024 Kalmarbilder.se

Tema av Anders Norén