Kalmarbilder.se

Bilder från Kalmar och Öland

Besökstoppen januari 2020

Som fotograf som fotograferar en rad olika event runt om i Kalmar finns det ofta fler event att fotografera än vad det finns tid för. Då gäller det att sortera ut vad som skall fotograferas. Hur fungerar det?

Faktorer som tid är viktigt. Bröllop, fotostudio och uppdragsfotografering gå alltid först då det är det som driver verksamheten. Därefter kommer försäljning och intresse för bilderna. Klubbar/Föreningar som delar bilderna eller nämner dem kommer alltid högt upp. Ibland är motståndarlagets delningar och intresse större är den lokala klubbens…

Januari 2020

Ni se själva i bilden ovan topplistan över de 10 mest besökta albumen under januari 2020. FC Kalmars futsal lockar alltid mycket besökare och delningar. Det är också en klubb om tänker modernt i sociala kontakter och mediehantering. IFK Kalmars träningsmatch mot allsvenska Kristianstad ute på ett kallt Gasten uppskattades mycket. Tredjeplatsen åter till FC Kalmars glada gäng.

Bristen på snö innebar att det inte blir något Nybrolopp 2020. Intresset för förra årets bilder var därför stort. Kunde inte fotografera Sylvesterloppet vid nyår. Därav det stora intresset för förra årets album.

Över 60 000 bilder visades från vinnaralbumet. Kan FC Kalmar bli vinnare även i februari. Återkommer om några veckor med svaret.

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

© 2021 Kalmarbilder.se

Tema av Anders Norén